Kerstmarkt Oldenburg


Vrijdag 12 december 2008 togen 10 Butterflies per touringcar naar de kerstmarkt in Oldenburg.Het was behoorlijk koud in de (vroege) ochtend en het duurde even voordat de bus voor kwam rijden, maar eenmaal ingestapt konden onze koude voetjes weer warm worden. Aangekomen op de plaats van bestemming kregen we een plattegrond uitgereikt en ook de waarschuwing om onze beursjes goed in de gaten te houden.Nou dat was niet aan dovemansoren gezegd, want dat waren we ook van plan. We kwamen om onze gemeenschappelijke hobby uit te oefenen nl. shoppen. Na eerst gezellig koffie te hebben gedronken, sommigen gingen naar de ontbijttafel om de maagjes nog extra te vullen voor deze krachtsinspanning, gingen we op pad.

Er was geen kassa of pinautomaat die niet bezocht werd die dag, was er een vlinder zoek dan kon je haar bij de kassa ophalen.

Er werden pantalons, mantels, kragen, wanten, kaarsen, paarse vogels, glimmertjes en zelfs maggiflesjes ingeslagen. Ja, er zijn vlinders van diverse pluimage. Ook werden er nieuwe rode hoofddeksels aangeschaft!Verder werden we nog gefotografeerd en geïnterviewd door het winkelende publiek, ja er werd nog lang nagesproken in Oldenburg over de fraai uitgedoste butterflies.

Om half zes vertrok de bus weer richting Emmen en togen de vlinders, zwaar beladen met vermoeide voetjes, maar zeer tevreden weer naar huis.

                                

Marijke

Advertenties

Over redhatbutterflies

a chapter of the Red Hat Society
Dit bericht werd geplaatst in verslagen 2008. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s