11 jan 2011 Nieuwjaarsbijeenkomst

Het nieuwe programma wordt ingedeeldEindelijk gelukkig zonder winterse perikelen konden een twaalftal Vlindertjes bij Gea thuis komen voor de Nieuwjaarsbijeenkomst. In een gezellige en goed verzorgde ambiance werd er eerst uitgebreid bijgekletst. Allerlei onderwerpen kwamen zoal aan de orde. Uiteraard waren dat de sneeuwduinen en de glij- en glibberpartijen van de afgelopen weken. Natuurlijk ook de wederwaardigheden van de afgelopen feestdagen met onder andere het lekkere eten. Tot en met de procedure van “slow cooking” toe. Mmmm, jammie jammie.

Als echte verrassing kwamen er bij de borrel twee lekkernijen op tafel: Een heerlijke hartige taart, die door Diana was gemaakt. Op verzoek heeft Diana toegezegd haar recept vrij te geven en naar ons allemaal te mailen. En het Onovertroffen Smeerseltje van Gea op toastjes. Ook Gea heeft toegezegd ons haar geheim te doen toekomen. Er werd dus goed gesmuld!! Bij deze nogmaals: Hulde en dank aan de beide “koks”!!

Na de borrel bracht Queen Gea het overzicht van de activiteiten van het afgelopen jaar over het voetlicht. Leuke herinneringen werden opgehaald en even genoten we weer van onze belevenissen.

Vervolgens werd onder Gea’s leidinghet programma voor dit nieuwe jaar door ons allemaal ingevuld. Verschillende Vlindertjes gaan voor een afwisselend, boeiend en soms ook leerzaam maar vooral een gezellig programma zorgen. We kunnen ons hierop op voorhand al verheugen.

Het was zomaar ineens laat.  Na Gea te hebben bedankt voor haar inzet en gastvrijheid gingen wij allen na deze zeer geslaagde bijeenkomst weer naar huis.

Anne-Marie

Advertenties

Over redhatbutterflies

a chapter of the Red Hat Society
Dit bericht werd geplaatst in verslagen 2011. Bookmark de permalink .